Kamperen bij de Boer
Home Zoeken Provincies
Aanbevolen Campinghouders Contact
Camping Sotterum
Cornwerd, Friesland

Er zijn grote plaatsen op deze leuke, knusse camping. Op alle plaatsen is stroom.Het sanitair is uitstekend, douchen en warm water zijn gratis. Er is een keukentje en een wasmachine. Voor kleine tentjes is er altijd plaats; er komen veel fietsers vanaf de Afsluitdijk kamperen. Kinderen vermaken zich fantastisch met skelters, grote trampolines, een pannakooi, speeltoestellen en dieren.In de schuur is tafeltennis, tafelvoetbal, poolbiljart, een dartbaan en tv.

De camping is naast het IJsselmeer; ideaal om te vissen of te zwemmen, het water is ondiep.Windsurfen mag tussen 15 juni en 1 september. Daar buiten kan men naar het strand bij Kornwerderzand of naar het strand van Makkum om te windsurfen of te kiten.Het Makkumerstrand is vlakbij. Beleef de mooie omgeving en vele fietsroutes. Als u wilt kamperen, kunt u eenvoudig reserveren. Dat kan vanaf 5 nachten, buiten de zomervakantie vanaf 3 nachten. Wij hebben gunstige tarieven.Voor een enkele overnachting met een tentje hoeft u niet te reserveren.

Het IJsselmeergebied is één van de merkwaardigste gedeelten van Friesland; zelfs van Nederland. Waar vindt men zo dicht bij elkaar; meren, bossen en vele historische herinneringen? Tussen deze verschillende landschappen liggen prachtige steden en dorpjes verscholen. De steden hebben een interessante geschiedenis met prachtige verhalen. De vele dorpjes in het gebied zijn al net zo bijzonder als hun namen; Molkwerum, Hemelum, Laaksum, Mirns, Exmorra en Allingawier.
Wilt u meer weten over deze camping of wilt u deze camping boeken? 
Stuur een bericht naar Camping Sotterum:
Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)

 
  Gegevens camping:

Camping Sotterum

Sotterumerdijk 11
8753 JA Cornwerd

Telefoon: 0515 231573
E-mail: Zie onderaan de pagina
Website: www.sotterum.nl


 


Home | Zoeken | Provincies | Aanbevolen | Campinghouders | Contact
Copyright Kamperenbijdeboer.net