Kamperen bij de Boer
Home Zoeken Provincies
Aanbevolen Campinghouders Contact
De Blauwe Reiger
Pieterzijl, Groningen

In Juni 2008 hebben wij onze Camping De Blauwe Reiger geopend. Dit is een camping voor de rustzoekers die het mooie platteland van Groningen en Friesland willen ontdekken. Naast rust en natuur biedt deze omgeving ook veel op cultureel gebied. We hopen u via onze website een goede indruk van onze camping en naaste omgeving te geven.

 

In 2009 bestaat het Lauwersmeergebied veertig jaar en dat wordt gevierd. Ondernemers en organisaties uit het gebied bieden tal van activiteiten voor inwoners en toeristen, zoals fiets- en wandeltochten, opendagen, vaartochten, workshops en demonstraties etc. Alle activiteiten worden gepromoot onder de gezamenlijke vlag van Lauwersmeer40. In Juni 2008 hebben wij onze Camping De Blauwe Reiger geopend. Dit is een camping voor de rustzoekers die het mooie platteland van Groningen en Friesland willen ontdekken. Naast rust en natuur biedt deze omgeving ook veel op cultureel gebied. We hopen u via onze website een goede indruk van onze camping en naaste omgeving te geven.

 

In 2009 bestaat het Lauwersmeergebied veertig jaar en dat wordt gevierd. Ondernemers en organisaties uit het gebied bieden tal van activiteiten voor inwoners en toeristen, zoals fiets- en wandeltochten, opendagen, vaartochten, workshops en demonstraties etc. Alle activiteiten worden gepromoot onder de gezamenlijke vlag van Lauwersmeer40. We raden u aan de website www.lauwersmeer40.nl te raadplegen voor een up-to-date overzicht van alle activiteiten.

De camping is een groene oase op de scheiding van akkerbouw en veeteelt. Hier kunt u temidden van de vele (zang)vogels helemaal tot rust komen. De twaalf plaatsen (±110 m2) zijn afgescheiden d.m.v. hagen en zijn allen voorzien van stroom (6 amp.).


Het sanitairgebouw
Het nieuwe luxe sanitairgebouw heeft 3 wc’s, 1 urinoir, 3 wascabines, 1 zgn. familie-douche en 1 ‘gewone’ douche, 3 afwasplaatsen en stortbak voor chemisch toilet. Verder kunt u (tegen vergoeding) gebruik maken van de wasmachine.


Huur caravan
Tevens bieden wij een rookvrije vierpersoonscaravan te huur aan. Deze caravan heeft een vast bed en een rondzit welke tot bed omgebouwd kan worden. Verder is de caravan voorzien van een gaskachel met ringverwarming, koelkast, gasfornuis en toilet. Huisdieren zijn niet toegestaan in de caravan.


Fiets- en wandelomgeving
De omgeving nodigt uit tot het maken van fiets- en wandeltochten. Bij ons kunt u (elektrische) fietsen huren. Fiets- en wandelroutes zijn op de camping beschikbaar.


Draadloos internet
We hebben draadloos netwerk aangelegd zodat u ook tijdens uw vakantie toegang hebt tot internet. Altijd handig als u meer informatie wilt hebben dan wat er in een folder uit onze uitgebreide informatiemap vermeld staat.


Viswater
Viswater vindt u op 700 m. van de camping. Op 4 km afstand is een kleine haven (Burum).


Informatiemap
Gasten krijgen bij aankomst een map met allerlei informatie over wat er in de omgeving allemaal te doen is.

Wilt u meer weten over deze camping of wilt u deze camping boeken? 
Stuur een bericht naar De Blauwe Reiger:
Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)

 
  Gegevens camping:

De Blauwe Reiger

Pieterzijlsterweg 4
9844 TA Pieterzijl

Telefoon: 0594 - 688526
E-mail: Zie onderaan de pagina
Website: www.campingdeblauwereiger.nl


 


Home | Zoeken | Provincies | Aanbevolen | Campinghouders | Contact
Copyright Kamperenbijdeboer.net