Kamperen bij de Boer
Home Zoeken Provincies
Aanbevolen Campinghouders Contact
De Balstien
Bontebok, Friesland

Marijn Douma en Rixt de Boer heten u van harte welkom op De Balstien, een mooie en rustige camping in Friesland, vlakbij Heerenveen in het dorp Bontebok. Wanneer u van rust en natuur houdt, bent u op De Balstien aan het juiste adres. De camping heeft 6 ruime kampeerplaatsen voorzien van elektriciteit. Het ruime campingterrein bevindt zich vlak achter de boerderij en ca. 50 meter van het luxe toiletgebouw wasruimte. Het terrein is in 2008 aangelegd en gedraineerd. De camping is omringd door weilanden en boomwallen, die het gevoel van rust en ruimte waarborgen. De omgeving is geliefd en ideaal om te wandelen, fietsen en paardrijden. U kunt uw paard meenemen op vakantie!De landelijke omgeving van Bontebok biedt veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen.
Bontebok is ontstaan aan een vaart, die werd gegraven in de zeventiende eeuw voor de ontginning van het hoogveen en de winning van turf.

Het dorp ligt vlakbij het prachtige Oranjewoud en 10km van Beetsterzwaag, in een gebied dat doorsneden wordt door drie riviertjes: Het Koningsdiep, De Tjonger en De Linde. De ene dag volgt u een route door één van de bossen, de andere dag een route langs het water of misschien wilt u genieten van de rustgevende heidevelden?

De veelzijdige omgeving biedt eindeloze mogelijkheden voor iedereen! In de wasruimte vindt u diverse fiets- en wandelroutes en informatie over de omgeving.

Tevens is het mogelijk om uw paard mee te nemen op vakantie. De Balstien heeft ruime paardenboxen en voldoende weiland.Wilt u meer weten over deze camping of wilt u deze camping boeken? 
Stuur een bericht naar De Balstien:
Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)

 
  Gegevens camping:

De Balstien

Eerste Compagnonsweg 49
8415 AB Bontebok

Telefoon: 06 30880055
E-mail: Zie onderaan de pagina
Website: www.balstien.nl
Kenmerken
- 5 ruime kampeerplaatsen
- Nieuw en schone douche- en toiletgebouw
- Appartement voor 2 personen
- Stal en weiland
- WIFI
- Elektriciteit
- Paarden welkom
- Mooie fiets- en wandelmogelijkheden
- Rust en natuur 


Home | Zoeken | Provincies | Aanbevolen | Campinghouders | Contact
Copyright Kamperenbijdeboer.net