Kamperen bij de Boer
Home Zoeken Provincies
Aanbevolen Campinghouders Contact
Camping Lagewald
Groesbeek, Gelderland

Vanuit onze camping heeft u een prachtig vergezicht over de velden en landerijen. Ook zijn er tal van mooie wandel- en fietspaden in de zeer natuurrijke omgeving van Groesbeek. Loopt u Via Romana of Pieterpad? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Maar ook voor een prachtige fietsroute via de knooppunten start u bij ons op een veelzijdige plek, knooppunt 68. Door onze mooie ligging tegen de Duitse grens is een bezoekje aan het stadje Kranenburg en/of Kleve zeker de moeite waard. Maar u staat ook zo in het centrum van Groesbeek, Berg en Dal of Nijmegen! Naast de prachtige natuur, mooie plaatsen en winkelcentra in onze omgeving, biedt Groesbeek ook een interessant museumlandschap. Zo is een bezoekje aan het Nationaal Bevrijdingsmuseum een aanrader, maar ook het Afrikamuseum en Orientalis zorgen voor een perfect dagje uit. www.campinglagewald.nlKiest u zelf een mooi, zonnig plekje uit op onze camping? Staat u graag wat beschut of juist vrij in het landschap? Door de grote oppervlakte en verschillende aanplantingen, is er voor iedereen wat wils! Onze sanitaire ruimte is modern en met zijn vloerverwarming zeer aangenaam. Wij hebben een kleine én grote recreatieruimte ter beschikking. Ook is het mogelijk uw e-bike te stallen en op te laden, of een E-bike te huren. Voor al onze gasten geldt: gratis WIFI.

Heeft u geen zin om zelf uw bed mee te nemen? In 2017 is onze vakantiewoning gerealiseerd, geschikt voor maximaal 4 personen. Een luxe woning in landelijke sfeer met eigen overkapping, terras, vloerverwarming, luxe keuken, (fietsen)berging enz. Check onze site voor meer informatie! www.campinglagewald.nl

Nijmeegse Vierdaagse week: Tijdens de week van de Nijmeegse Vierdaagse toveren we onze rustige camping om tot een sfeervolle plek om dit evenement samen te beleven met mede-liefhebbers van wandelen. We hanteren deze week een speciaal 4-daagse tarief met bijbehorende mogelijkheden voor onze gasten. Zo is er bijvoorbeeld een masseur aanwezig, kunt u warme maaltijden reserveren (2017) en rijdt er een pendel bus van en naar het start- / eindpunt. Neem contact met ons op voor meer informatie.Wilt u meer weten over deze camping of wilt u deze camping boeken? 
Stuur een bericht naar Camping Lagewald:
Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)

 
  Gegevens camping:

Camping Lagewald

Lagewald 13
6561 KV Groesbeek

Telefoon: 024 397 12 69
E-mail: Zie onderaan de pagina
Website: www.campinglagewald.nl
Kenmerken
- 25 kampeerplaatsen
- Electriciteit (6 ampere)
- Uitstekend sanitair, vloerverwarming
- Vaatwasgelegenheid met warm water
- Mogelijkheid voor storten chemisch toilet
- Recreatieruimte (WiFi )
- Gratis WIFI
- Vaatwasgelegenheid buiten
- Vakantiewoning (luxe)
- Parkeerplaatsen
- Rustig gelegen
- Prachtige vergezichten
- Diversiteit aan fietsroutes en wandelpaden
- Zeer toegankelijk voor campers
- Zonnige plaatsen 


Home | Zoeken | Provincies | Aanbevolen | Campinghouders | Contact
Copyright Kamperenbijdeboer.net