Kamperen bij de Boer
Home Zoeken Provincies
Aanbevolen Campinghouders Contact
Recreatie Boerderij Beijaartshoeve
Woensdrecht, Noord-Brabant

Wij hebben een middelgrote camping in Woensdrecht, een dorpje aan de Brabantse Wal op de grens van Zeeland en Zuidwest Brabant. U kunt bij ons genieten van ruime rustige standplaatsen voor uw caravan of tent en van mooie uitzichten op weilanden, polders en boomgaarden. Ook bos en heide zijn bereikbaar binnen een straal van 5 km.Camping ‘De Beijaartshoeve’ is geopend vanaf maart-april t/m 15 oktober. Dinsdag is onze vrije dag. Onze camping heeft 4 kampeervelden. Rondom de camping grazen koeien, pony en een ezel. Op één van deze velden staan speeltoestellen voor de kinderen. Naast de camping zijn er verharde plaatsen voor campers max.24 uur. Om jong en oud bewegingsvrijheid te bieden, is onze camping autovrij.

Woensdrecht ligt tegen de Brabantse Wal en staat bekend om haar mooie ligging in een aantrekkelijk afwisselend landschap.In de kernen Hoogerheide en Woensdrecht kan men zich op veel manieren vermaken. Wandelen in de frisse boslucht en polders, zwemmen in een sportcentrum ‘de Plantage‘. In verschillende horeca gelegenheden kan men gezellig op een terrasje zitten en heerlijk eten en drinken (b.v.: Non Plus Ultra).

Voor wandelaars zijn diverse wandelroutes verkrijgbaar, o.a. van de landgoederen Mattemburgh, Lindonk en Kortenhoef. Daarnaast zijn er fietsroutes uitgezet op het grondgebied van de gemeente Woensdrecht, zoals o.a. de Plantageroute en de Brabantse Wal route.

Vanaf onze camping bent u met de auto bent u zo in Belgie. U bent binnen een half uur in Bergen op Zoom, Roosendaal, maar ook in Antwerpen.Wilt u meer weten over deze camping of wilt u deze camping boeken? 
Stuur een bericht naar Recreatie Boerderij Beijaartshoeve :
Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)

 
  Gegevens camping:

Recreatie Boerderij Beijaartshoeve

Dorpsstraat 51
4634 TN Woensdrecht

Telefoon: 0164 - 612419
E-mail: Zie onderaan de pagina
Website: www.beijaartshoeve.nl
Kenmerken
- Electra
- Wifi op campingplaats
- Uitstekende sanitaire voorzieningen
- Recreatie ruimte
- Speeltuin voor de kinderen
- Eetcafé en cafetaria op loopafstand
- Wasmachine, centrifuge en koelkast voor algemeen g
- Honden toegestaan, mits aangelijnd
- Zeil in de voortent alleen in overleg
- mindervalide sanitair 


Home | Zoeken | Provincies | Aanbevolen | Campinghouders | Contact
Copyright Kamperenbijdeboer.net