Kamperen bij de Boer
Home Zoeken Provincies
Aanbevolen Campinghouders Contact
Camping Yn ´e Finne
Balk, Friesland

Onze camping ligt deels rond en achter onze grote stelpboerderij net buiten het pitoreske plaatsje Balk. De camping biedt uitzicht op een schitterend landschap. De boerderij is niet meer agrarisch actief. Onze camping kenmerkt zich vooral door het rustige kleinschalige karakter, en heeft 25 royale staanplaatsen welke voorzien zijn van elektra en water. In onze receptie kunnen wij u van diverse informatie omtrent de omgeving voorzien. Onze recent ( april 2014 ) opgeleverde sanitairgelegenheid is voorzien van ruime toiletten en douche’s.Kenmerkend voor de gemeente Gaasterland is de veelheid van bos en water. Dit maakt Gaasterland uitstekend geschikt voor de recreatie. Te meer omdat deze combinatie van bos en water aan ons gebied een aantrekkelijk en een van de rest van Friesland afwijkend karakter geeft. De rijke historie van Gaasterland laat zich als het ware aflezen van de vele monumentale panden die u er aantreft. Vooral in Balk en Sloten vindt u vele prachtige trap- en halsgevels. Daarom is de oude kern van Balk aangewezen als beschermd dorpsgezicht en de gehele oude stadskern van Sloten als beschermd stadsgezicht.

Indien u op zoek bent naar een vertrouwd en veilig onderkomen voor uw kostbare bezit, bent u bij Winterberging Dijkstra op het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor de stalling van o.a uw boot, sloep, caravan, camper, oldtimer of aanhangwagen.

Onze camping ligt deels rond en achter onze grote stelpboerderij net buiten het pitoreske plaatsje Balk. De camping biedt uitzicht op een schitterend landschap. De boerderij is niet meer agrarisch actief. Onze camping kenmerkt zich vooral door het rustige kleinschalige karakter en heeft 25 royale staanplaatsen welke voorzien zijn van elektra en water. In onze receptie kunnen wij u van diverse informatie omtrent de omgeving voorzien. Onze recent ( april 2014 ) opgeleverde sanitairgelegenheid is voorzien van ruime toiletten en douche’s.

Al het goede wat Gaasterland u te bieden heeft, ligt op korte afstand van onze camping. Op loopafstand vind u het strand aan het Slotermeer voor een verfrissende duik of een bezoek aan het bijbehorende restuarant. Stapt u op de fiets, dan bent u in enkele minuten in het centrum van Balk welke zich kenmerkt door de vele historische panden. Fietst u nog even door, dan komt u in onze mooie bossen en kunt u één van de vele fiets of wandelroutes volgen.

Door de ligging van onze camping kunt u ‘s avonds genieten van een prachtige zonsondergang en wordt u ’s ochtends gewekt door de vele zangvogels.Kortom een geweldige camping om even heerlijk tot rust te komen.

Graag tot ziens op onze camping!! We heten u van harte welkom!!Wilt u meer weten over deze camping of wilt u deze camping boeken? 
Stuur een bericht naar Camping Yn ´e Finne:
Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)

 
  Gegevens camping:

Camping Yn ´e Finne

Tsjamkedykje 4
8561 HA Balk

Telefoon: 0514 - 601 918
E-mail: Zie onderaan de pagina
Website: winterbergingdijkstra.nl
Kenmerken
- rustige kleinschalige karakter
- 25 royale staanplaatsen
- elektra en water
- ruime toiletten en douche’s 


Home | Zoeken | Provincies | Aanbevolen | Campinghouders | Contact
Copyright Kamperenbijdeboer.net