Kamperen bij de Boer
Home Zoeken Provincies
Aanbevolen Campinghouders Contact
Minicamping Huismans
Nuland, Noord-Brabant

Wij hebben een kleine camping in Nuland, sinds januari 2015 zijn wij onderdeel van gemeente 's-Hertogenbosch. Sinds 1925 is onze familie woonachtig werkzaam op het bedrijf aan de Nulandsestraat. Voorheen was dit een gemengd boerenbedrijf, in 1994 hebben wij de boerderij beeïndigd en er een minicamping van gemaakt. We zijn 21 jaar bij VEKABO aangesloten maar hebben besloten om per 1 januari 2016 ons lidmaatschap te beeïndigen en ons aan te sluiten bij de SVR (stichting vrije recreatie). In onze bedrijfsvoering houden we veel rekening met het mileu en de natuur, onze electriciteit wordt door middel van zonnepanelen opgewekt, de zorgboerderij verwarmen we met een houtkachel. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsmeter, zo betaald u enkel wat u verbruikt en heeft u energieverbruik zelf in de hand. De warm water voorziening van het sanitair zal vanaf seizoen 2016 grotendeels verwarmd worden door zonne-energie. Voor de rondtrekkende fietser of wandelaar zonder eigen kampeermiddel hebben we een pipowagen of kamer in de zorgboerderij beschikbaar, inclusief ontbijt. Van tevoren reserveren is wel een vereiste. De pipowagen is voorzien van twee 1-persoons bedden, een koelkast en een gasfornuis. De pipowagen staat in onze groentetuin, je hebt hier dus echt een plekje voor jezelf. Er zijn diverse uitstapjes mogelijk, als er genoeg belangstelling is koken we vanuit onze groentetuin voor de camping gasten, je weet nooit wat je opgediend krijgt.Wij hebben een kleine camping in Nuland, sinds januari 2015 zijn wij onderdeel van gemeente 's-Hertogenbosch.
Sinds 1925 is onze familie woonachtig werkzaam op het bedrijf aan de Nulandsestraat. Voorheen was dit een gemengd boerenbedrijf, in 1994 hebben wij de boerderij beeïndigd en er een minicamping van gemaakt.
We zijn 21 jaar bij VEKABO aangesloten maar hebben besloten om per 1 januari 2016 ons lidmaatschap te beeïndigen en ons aan te sluiten bij de SVR (stichting vrije recreatie).
In onze bedrijfsvoering houden we veel rekening met het mileu en de natuur, onze electriciteit wordt door middel van zonnepanelen opgewekt, de zorgboerderij verwarmen we met een houtkachel.
Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsmeter, zo betaald u enkel wat u verbruikt en heeft u energieverbruik zelf in de hand. De warm water voorziening van het sanitair zal vanaf seizoen 2016 grotendeels verwarmd worden door zonne-energie.
Op de gehele camping is een uitstekende wifi verbinding.
Voor de rondtrekkende fietser of wandelaar zonder eigen kampeermiddel hebben we een pipowagen of kamer in de zorgboerderij beschikbaar, inclusief ontbijt. Van tevoren reserveren is wel een vereiste.
De pipowagen is voorzien van twee 1-persoons bedden, een koelkast en een gasfornuis. De pipowagen staat in onze groentetuin, je hebt hier dus echt een plekje voor jezelf.
Er zijn diverse uitstapjes mogelijk, als er genoeg belangstelling is koken we vanuit onze groentetuin voor de camping gasten, je weet nooit wat je opgediend krijgt.
het is zeer verstandig altijd onze website te raadplegen hier staan altijd leuke tips of uitjes, we hebben prachtige fietsroutes en fietsverhuur is ook mogelijk.
s,Hetogenbosch is slecht 15 km afstand en staat in het centrum een bewaakte fietsen stalling is aanwezig met de auto is er een transverium. Dit is slecht een klein voorbeeld uit de diverse uitstapjes.Wilt u meer weten over deze camping of wilt u deze camping boeken? 
Stuur een bericht naar Minicamping Huismans:
Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)

 
  Gegevens camping:

Minicamping Huismans

Nulandsestraat 6
5391kc Nuland

Telefoon: 0735324428 of 0630605408
E-mail: Zie onderaan de pagina
Website: www.minicampinghuismans.nl
Kenmerken
- Rustig geleden
- douches aanwezig
- 2 toiletten 2 urinoirs
- campers toegestaan
- stroom en draadloos internet
- 20 parkeerplaatsen
- duurzame bedrijfsvoering
- koken uit de tuin 


Home | Zoeken | Provincies | Aanbevolen | Campinghouders | Contact
Copyright Kamperenbijdeboer.net