Kamperen bij de Boer
Home Zoeken Provincies
Aanbevolen Campinghouders Contact
Camping t Vossenveld
Egchel, Limburg

Op onze camping vindt U royale zon- of schaduwrijke staanplaatsen, allen voorzien van 6 Amp. elektra, rioolaansluiting en vlakbij wateraftappunten, met parkeerplaats voor de auto bij Uw kampeermiddel,de kampeerplaatsen zijn waterpas. Wij gaan met U mee naar de plaats en kunnen U desgewenst meehelpen de caravan op plaats te zetten .Verder biedt onze camping een jeu de boulesbaan, een dartruimte, een tafeltennistafel , en een speeltuintje voor de (klein)kinderen ,en een overdekte fietsenstalling. Het dorp Egchel is een klein dorpje van de gemeente Peel en Maas dat tegen Panningen en Helden aan ligt.
Egchel ligt in de driehoek Venlo Roermond. Weert waar U leuke excursies kunt maken (bv. Stadswandelingen met cultuurhistorische bezienswaardigheden. Uiteraard mag men de gastronomie niet vergeten!
Peel en Maas is een dynamische gemeente met uitgebreid aanbod van restaurants met ieder hun eigen karakter en heerlijke streekgerechten. In mei en juni zijn er volop asperges. In het najaar staat de champignon centraal.
Door middel van het befaamde fiets of wandelknooppuntensysteem kunt U zelf uw route samenstellen door ons Limburgs groen met diverse bezienswaardigheden.Wilt u meer weten over deze camping of wilt u deze camping boeken? 
Stuur een bericht naar Camping t Vossenveld:
Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)

 
  Gegevens camping:

Camping t Vossenveld

Roggelseweg 131
5987 NC Egchel

Telefoon: 077 - 307 23 86
E-mail: Zie onderaan de pagina
Website: www.vossenveld.nl
Kenmerken
- royale zon- of schaduwrijke staanplaatsen
- voorzien van elektra
- parkeerplaats
- jeu de boulesbaan
- dartruimte
- tafeltennistafel 


Home | Zoeken | Provincies | Aanbevolen | Campinghouders | Contact
Copyright Kamperenbijdeboer.net