Kamperen bij de Boer
Home Zoeken Provincies
Aanbevolen Campinghouders Contact
Camping de Sprink
Mierlo, Noord-Brabant

Net buiten het centrum van Mierlo bevindt zich de camping in een zeer rustige en landelijke omgeving aan de bosrand. Dit prachtige bosgebied heeft veel fiets- en wandel mogelijkheden. Alle gedetailleerde informatie over de Peelroute, Heideroute, kanaalroute, Landgoedroute en nog een aantal andere routes zijn op de camping beschikbaar. Tevens kunt u voordat u onze camping komt bezoeken informatie aanvragen bij het vvv-agentschap te Mierlo, Dorpstraat 134, 5731 JL te Mierlo, telefoonnummer 0492 660185. Mierlo bevind zich in streekgebied de peel maar grenst aan streekgebied de kempen. De regiogidsen (de peel en de kempen) voorzien van toeristische informatie zijn verkrijgbaar op de camping. De camping Het terrein is goed onderhouden en omringd door diverse landschappelijke beplanting. Ook bevindt zich op het terrein een groente- en afwasplaats en een stortbak voor chemisch toilet. De camping bestaat uit 15 ruime plaatsen, elk voorzien van 6 ampére (1320 watt) elektriciteitsaansluiting en diverse waterplaatsen. Op het speelveldje is er voor de kleinere kinderen o.a. een zandbak, speelhuisje en een schommel. Binnen kantine/ ontspanningsruimte en gratis sanitairvoorzieningen - goed gescheiden verwarmde sanitaire voorzieningen voorzien van 4 douches, 4 toiletten, 1 urinoir en 3 wastafels - wasautomaat - een ruime kantine met bar waar diverse dranken en kleine hapjes en ijs verkrijgbaar is - groot terras aan de campingzijde waar ook recreatiefietsers gebruik van kunnen makenMierlo is een mooi forenzendorp gelegen tussen twee steden van Zuidoost-Brabant, Eindhoven en Helmond.
Per 1 januari 2004 zijn Mierlo en Geldrop samengevoegd tot één gemeente Geldrop-Mierlo.

Het dorp Mierlo ligt aan de rand van de Strabrechtse heide, een natuurgebied van formaat. Het is één van de grootste natuurreservaten in ons land. De heide is grotendeels eigendom van de overheid en wordt beheerd door Staatsbosbeheer. De golvende heide is in alle jaargetijden een boeiend landschap met vele gezichten. Voor wandelaar, fietsers en ruiters zijn een aantal paden aangelegd die de natuur op haar mooist tonen.

Verder is het goed toeven rond de oevers van het eindhovens Kanaal. Langs het gehele Kanaal ligt een fietspad, waar u een oase van rust ervaart.

Op recreatieterrein Gulbergen is naast de golfbaan een evenemententerrein aangelegd voor grootschalige evenementen. Het dierenpark, Dierenrijk Europa is in mei 2004 geopend. Een nieuwe attractie voor Mierlo.Wilt u meer weten over deze camping of wilt u deze camping boeken? 
Stuur een bericht naar Camping de Sprink:
Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)

 
  Gegevens camping:

Camping de Sprink

Kasteelweg 21
5731 PK Mierlo

Telefoon: (0492) 66 15 03
E-mail: Zie onderaan de pagina
Website: www.campingdesprink.nl
Kenmerken
- aan de rand van de Strabrechtse heide
- prachtige bosgebied
- veel fiets- en wandel mogelijkheden 


Home | Zoeken | Provincies | Aanbevolen | Campinghouders | Contact
Copyright Kamperenbijdeboer.net